Gyaloghídon akart átkelni a luxusautóval, majdnem sikerült is neki

Gyaloghídon akart átkelni a luxusautóval, majdnem sikerült is neki

Puerto Banús a spanyolországi Marbellához tartozó luxuskikötő és nyaralótelep. A területen átfut a Rio Verde, a zöld folyó, amelynek vízhozama ugyan elhanyagolható, medre azonban kettészeli az üdülőterületet.  A két strandszakasz között autóval csak egy távolabb fekvő, gyorsforgalmi úton át lehet közlekedni; a gyalogosok választhatják a homokos partot vagy a valamivel odébb fekvő fahidat.

Egy német rendszámú Audis a jelek szerint úgy gondolta, ő is ér annyit, mint bármelyik autótalan turista, és szép éjszakán felhajtott a gyaloghidra. Mivel a hídnak mindkét végén széles rámpát alakítottak ki kerékpárosok, babakocsisok, kerekes székesek számára, ez elvileg kivitelezhető lett volna. A sikeres teljesítésnek két akadálya volt: az egyik, hogy az Audi RS6 Avant, amivel a bravúrt végre kívánta hajtani, pár milliméter híján 5 méter hosszú, és csaknem 2 méter széles; a másik, hogy – mint a későbbi rendőrségi laborvizsgálatból kiderült, a sofőr alkoholt és kábítószert egyaránt fogyasztott, mielőtt hozzálátott volna a manőverhez.  

Az Instagramon megtalálható videofelvétel tanúsága szerint az első kanyarig sem jutott el emberünk, a rámpa végén egyszerűen leesett a lépcsőn. Ezzel vélhetően a hídban és az autóban is komoly károkat okozott, amik főleg akkor keletkezhettek, amikor egy autómentő leemelte és elvontatta a megfeneklett 600 lóerős luxuskombit.

A malőr még idén augusztusban történt, a főszezon csúcsán, az internet azonban most ismét felöklendezte a történetet. 

Forrás: euroweeklynews.com, Instagram

Kép(ek) forrása: euroweeklynews.com

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek