Megújul a Mazda6

Megújul a Mazda6

A Mazda6 2002 májusában váltotta a korábbi 626-ost, és nem csak nevében és formájában, de műszaki koncepciójában is újat hozott: ez volt a Zoom-Zoom, a vezetés élvezetes oldalát megragadó szemlélet, amihez azóta is igazodik a gyártó.

Ennek a húszéves évfordulónak a tiszteletére limitált szériát hoz forgalomba a gyártó: ez elsőként és egyelőre egyedüliként kapja meg a prémium Artisan Red fényezést – opcióként a szintén kézműves kidolgozású Rhodium White fehérben is rendelhető. Kívülről egyedi embléma, ezüst festésű hűtőmaszk, egyedi 19 colos keréktárcsák különböztetik meg a mezei modellektől belül évfordulós logóval díszített fejtámasz, valamint barna bőr/szöveg kárpitozású ülések és felületek emelik ki a szürke mezőnyből az autót.

Megújul a Mazda6 1

Általánosabb jelleggel a 2023-as modellévben fejlettebb vezetőtámogató és komfortszolgáltatások jelennek meg a Mazda6 fedélzetén. Módosítják a szervokormány karakterisztikáját, megjelenik a dugótámogató adaptív tempomat, vezeték nélküli az Apple Car Play telefonintegráció, valamint indukciós telefontöltőt is találunk az autóban.

A megújult Mazda6 első példányai 2023 első negyedévében érkeznek meg Magyarországra.

Megújul a Mazda6 9

Forrás: Mazda

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek