F1: Kirabolták Vettelt, robogós üldözésbe keveredett

F1: Kirabolták Vettelt, robogós üldözésbe keveredett

A Forma-1-es Spanyol Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk hétfőn este 19 órától a YouTube-csatornánkon!
“>

Sebastian Vettel nem hagyta el azonnal a számára gyatrán sikerülő Forma-1-es Spanyol Nagydíj után Barcelonát. A négyszeres világbajnok még hétfőn is a katalán városban volt, helyi beszámolók szerint pedig kirabolták a németet.

Az El Periodico információi alapján Vettel egy utcai Aston Martinnal autózott, amikor rövid időre kiszállt kocsijából. Ennyi is elég volt azonban, hogy kivegyék belőle hátizsákját. A pilóta azonban nem riadt meg, sőt, a rablók után eredt, hogy visszaszerezze csomagját.

Vettel robogóval eredt a bűnözők nyomába, a katalán rendőrök nem tudták meggyőzni, hogy ne cselekedjen így. Tudta, hogy merre keresse a csomagját, ugyanis benne volt vezeték nélküli fülhallgatója, melynek helyét az iPhone-ján meg tudta határozni. A fülhallgató végül meglett – a rablók azt elejthették út közben -, viszont a többi iratával megléptek a táskatolvajok.

Az ügyet a helyi hatóságok vizsgálják.

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek