Alkalmazkodóbb lesz a Mazda crossovere

2022-től változik a Mazda CX-5: Mi-Drive üzemmódváltót és új stíluselemeket kínál, javul a helykihasználása, valamint dinamikusabban vezethető és praktikusabb lesz.

A most bevezetendő, intelligens Drive Select (Mi-Drive) üzemmódváltó összkerékhajtással szerelt modelleknél terepfokozattal is rendelkezik.

A karosszériát, a felfüggesztést és az üléseket is áthangolják az új modellévre, így csendesebb, kényelmesebb, pihentetőbb lesz az autó.

Alkalmazkodóbb lesz a Mazda crossovere 2

A hűtőmaszk markánsabb, erőteljesebben háromdimenziós hatású lesz, módosulnak az első és hátsó lámpatestek, és megjelenik a képeinken is látható homokszínű fényezés a palettán.

Új kivitelekkel bővül a paletta, amelyek speciális külső és belső stíluselemeket, dekorrészleteket kínálnak.

Alkalmazkodóbb lesz a Mazda crossovere 3

Újdonság még a középkonzolra helyezett, vezeték nélküli telefontöltő, míg a csomagtartónál a két részből álló, kétoldalas padlót helyezik el úgy, hogy pontosan a csomagtérperem síkjában húzódjon, ezzel könnyítve a pakolást.

A biztonsági arzenálnak jövőre részévé válik a dugókövető CTS rendszer, amely gyorsít, lassít és kormányoz, ha lassan hömpölygő forgalomban haladunk. Az adaptív LED-es fényszóró pedig finomabb vezérlést kap.

Alkalmazkodóbb lesz a Mazda crossovere 4

Forrás: Mazda

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek