Razziáztak az 1-es villamoson, körözött személyeket is fogtak

Az utasok biztonságáért tart rendszeres ellenőrzést a tömegközlekedési eszközökön a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Közlekedési Központ a nemrégiben kötött stratégiai partnerségük keretében. Ezúttal 2021. június 3-án, csütörtökön tartottak ellenőrzést az 1-es villamos vonalán, a megállóhelyeken és azok környékén – írja a Vezessnek eljuttatott közleményében a BKK.

Az akció során a villamosmegállók közelében két körözött személyt fogtak el a rendőrök. Közterületi alkoholfogyasztás miatt egy, míg koldulás miatt két emberrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot. Megbüntettek négy tilos jelzésen áthaladó, valamint öt, az úttesten szabálytalanul közlekedő gyalogost.

Közös razziáik során a Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság a megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát is rendszeresen ellenőrzik. A lakossági visszajelzéseket is figyelembe véve további hasonló fokozott ellenőrzések is várhatóak.

Az utóbbi időben ráadásul egyre több forgalmasabb járatot fésülnek át, az előző hónap elején például a 99-es buszra került sor.

Forrás: BKK, Police.hu

Videó(k) forrása: Police.hu

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek