Balesettel végződött a jászapáti rendőri ellenőrzés

Balesettel végződött a jászapáti rendőri ellenőrzés

Egy személygépkocsi vezetőjét akarta ellenőrizni egy rendőr 2021. május 14-én 11 óra körül Jászapáti belterületén, ám a rendőri jelzés ellenére a gépkocsi vezetője nem állt meg – számolt be az esetről a police.hu.

A továbbhajtás során egy balra ívelő útkanyarulatban a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, és fékezés közben az autó jobbra sodródott, majd egy beton vízelvezető árokba csapódott. A gépkocsivezető és utasa a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett. A Suzukiban jelentős kár keletkezett.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy jó pár dolog nem volt rendben a vezetővel és autójával. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök emellett azt is megállapították, hogy a gépkocsivezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az autót korábban kivonták a forgalomból.

A sofőrnek most számos jogsértés miatt kell felelnie, az ittas vezetés mellett, közúti baleset okozása, valamint több más szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek