F1: Kiderült, hány évig marad még Hamilton

F1: Kiderült, hány évig marad még Hamilton

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Lewis Hamilton akkor sem vonul vissza, ha az idén megszerzi nyolcadik világbajnoki címét, együtt maradhat a sportág valaha volt legsikeresebb párosa. Hamilton az idei szezon előtt az utolsó pillanatban írta alá az egyéves hosszabbítását, idén hamarabb pont kerülhet a papírmunka végére.

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint idén nem egyéves megállapodás születik majd – vagyis Hamilton még több évig a Forma-1-ben maradhat.

“Több mint egy évre szóló megállapodásra készülünk” – jelentette ki Wolff. “Nem akarunk minden egyes évben olyan stresszes helyezetbe kerülni, hogy miközben minden erőnkkel próbálunk nyerni a pályán, a tárgyalásokkal is foglalkozni kell.”

“Csak le kell ülnünk együtt egy-két napra, és kitalálnunk, hol vannak a problémás pontok. Aztán magunkra zárjuk az ajtót, és addig nem jövünk ki, amíg nem rendezzük ezeket. A múltban is így működött a legjobban.”

Hamilton se akarja húzni a hosszabbítást, amint lehet, alá akarja írni az új szerződést. “Soha nem akartunk olyan helyzetbe kerülni, mint amilyenben januárban és februárban voltunk” – így Hamilton, akinek ezek szerint nem volt ínyére a hosszú huzavona.

“Tönkretette az egész telemet és Totóét is, úgy éreztük magunkat, mintha nem is tartottunk volna szünetet. Nagyszerű lenne, ha még a nyári szünet előtt meg tudnánk egyezni, és tisztulna a jövővel kapcsolatos kép.”

Kép(ek) forrása: Getty Images

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek