F1: Van esély Ferrari-dobogóra

F1: Van esély Ferrari-dobogóra

Biztatóan szerepelt a Forma-1-es Spanyol Nagydíj időmérőjén a Ferrari, amit Charles Leclerc – újabb – negyedik helye mellett az is jól mutat, hogy Carlos Sainz is odaért a hatodik helyre.

„Elégedett vagyok a mai nappal” – fogalmazott a monacói a Sky Sports F1-nek. „Pozíció tekintetében nem hiszem, hogy előrébb tudtunk-e volna lépni, ami viszont a köridőt illeti, az utolsó szektorban talán ennél is több volt, de nem sikerült mindent összerakni.”

„Bármi lehetséges, de reálisan gondokozva nehéz lenne elérni a harmadik helyet. Legalábbis normál körülmények között nem gondolom, hogy meg is tudjuk tartani, ha a verseny egy pontján talán elcsípjük” – tért ki a vasárnap esélyekre.

„A cél az, hogy próbáljuk meg a legtöbbet kihozni az autóból. Ha ez a harmadik helyet jelenti holnap, akkor a harmadikat, de a legfontosabb az, hogy mindkét autóval a lehető legtöbb pontot gyűjtsük.”

Leclerc hozzátette, hogy ez már csak amiatt is fontos, mert mindkét McLarent sikerült ezúttal maguk mögé utasítaniuk, hiszen Daniel Ricciardo a hetedik, az eddig kiváló formát mutató Lando Norris pedig a kilencedik helyre kvalifikált, a Ferrarinál pedig most a wokingi csapat számít a fő riválisnak, így „ez egy fontos csata”.

Forrás: Sky Sports F1

Kép(ek) forrása: Getty Images

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek