F1: Kudarcot vallott Pérez, ez az oka

F1: Kudarcot vallott Pérez, ez az oka

Továbbra is nehézkesen találja a ritmust Sergio Pérez új csapatánál, a Red Bullnál: a mexikóitól a Q3 elején egy megforgást is láthattunk, második próbálkozása pedig csak a nyolcadik helyre volt elég. „Szenvedtem” – ismerte el a Forma-1-es Spanyol Nagydíj időmérője után.

Pérez ezután elárulta, hogy egy vállsérülés miatt nem érezte magát 100 százalékosan. „Az időmérő edzés előrehaladtával egyre csak rosszabb lett. Nem tudom, mit csináltam vele, majd megvizsgáljuk” – beszélt küszködése okáról. „Nem gondolom, hogy esetleg az autóval csináltam volna-e valamit. Nem tudjuk, hogy 100 százalékos-e, de már beszéltem a csapattal.”

„Megnéztünk mindent, holnap vissza kell térnünk a 100 százalékos szintre.”

„Ez csak egy rossz nap volt. Egész nap nem sikerült összeraknom egyetlen jó kört sem. A Q1 még egész rendben volt, de javulást akkor sem érzékeltem. Akkor sem volt teljesen rendben, de utána nagyon nehéz volt kihozni a legjobbat az autóból” – magyarázta Pérez.

Az egyszeres nagydíjgyőztes zárásként hozzátette, ez volt az eddigi legnehezebb időmérője, amióta munkába állt a Red Bullnál. Ezzel szemben csapattársa, Max Verstappen a második helyről, a 100. pole-ját szerző Lewis Hamilton indulhat.

Forrás: GPfans.com

Kép(ek) forrása: Red Bull Content Pool

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek