F1: A sötétben tapogatózik Ricciardo

F1: A sötétben tapogatózik Ricciardo

Azok után, hogy előző két időmérőjén hatodik lett, most még a Q2-ről is lecsúszott Daniel Ricciardo, aki így csak a 16. pozícióból várhatja a Forma-1-es Portugál Nagydíj rajtját. „Nem tudom, mi történt” – állt értetlenül a kialakult helyzet előtt az ausztrál, akinek a legjobb ideje (1:19.839) több mint egy másodperccel volt lassabb Lando Norrisénál (1:18.481), aki a hetedik helyen végzett a másik McLarennel.

„Nagyon trükkösek voltak a köreim, főleg az utolsó szektorban. De hogy miért? Az még nem tiszta” – folytatta Ricciardo, aki a 2019-es Japán Nagydíjon indult utoljára ennyire rossz rajtpozícióból. „Néhány tized biztosan benne maradt. A 16. hely sem az, amiről álmodtam” – jegyezte meg ironikusan.

Ricciardo úgy érzi, az új autót még nem sikerült igazán összhangba hoznia vezetési stílusával. „Azt hiszem, megpróbálom elhagyni a régi stílusomat. Elég tudatos voltam annak kapcsán, hogy közelítsem meg a kanyarokat. Azt hittem tegnap, hogy sikerült megtennem egy lépést előre, kényelmesebben éreztem magam. Most viszont a sötétben tapogatózom, ezt ki kell aludnom az éjszaka” – zárta mondandóját.

Forrás: RaceFans

Kép(ek) forrása: McLaren Media Centre

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek