A 99-es buszon is razziáztak a pesti rendőrök

A 99-es buszon is razziáztak a pesti rendőrök

Közös ellenőrzést tartott a 99-es autóbuszon és annak útvonalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Közlekedési Központ – tudatták közös, a Vezessnek is eljuttatott közleményükben. A budapesti rendőrök a BKK biztonsági szolgálatának munkatársaival ellenőriztek a Blaha Lujza tér és a Mátyás Király tér között közlekedő járát útvonalán, megállóinak környékén 2021. április 29-én, csütörtökön.

A rendőrök az akció során két főt kábítószerbirtoklás gyanúja miatt mintavétel céljából előállítottak. Maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt négy embert jelentettek fel, egy fővel szemben pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

Az intézkedésekre nem az autóbuszon, hanem kivétel nélkül a megállókban és azok környékén volt szükség.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket is figyelembe véve a jövőben további hasonló fokozott ellenőrzések várhatók.

Forrás: BKK

Kép(ek) forrása: BKK

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek