A vagány városi kisautó – Suzuki Swift (x)

A vagány városi kisautó – Suzuki Swift (x)

A legújabb generációs Suzuki Swift 2020 őszén kapta meg a legújabb modellfrissítését. A már jól bevált 1,2 literes DUALJET benzinüzemű motort továbbfejlesztett hibrid rendszerrel látták el, amelynek üzemanyag-hatékonyságát 3Ah-ról 10Ah kapacitásúra megnövelt lítiumion-akkumulátor segíti. A 12 Voltos lágy hibrid rendszer rendkívül hatékony töltési folyamatot és gyakori motorrásegítést tesz lehetővé, mivel a tárolt energiának köszönhetően a rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését. Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simább és egyenletesebb újraindítást tesz lehetővé. Az új Swift 5 fokozatú manuális vagy a fokozatmentes CVT automata sebességváltóval érhető el.

A vagány városi kisautó – Suzuki Swift (x) 1

Ennek tetejében a Swiftet olyan intelligens megoldásokkal egészítették ki, mint a kombinált érzékelős vészfékasszisztens, a sávelhagyásra és sávtartásra figyelmeztető rendszer, a távolsági fényszóró asszisztens, a forgalmi jelzéseket felismerő rendszer vagy a holttérfigyelő.

Mint minden Suzuki modellre, így a Swiftre is érvényes a Hybrid Pro 3+7 év garancia, amely az általános 3 év jótállás felett további 7 évre (vagy 200 000 km-ig) garanciát vállal a motor,
a sebességváltó vagy a hibrid rendszer elemeire.

A vagány városi kisautó – Suzuki Swift (x) 2

Az új Swift már 4.260.000 Ft-tól elérhető a márkakereskedésekben, de akár zártvégű pénzügyi lízing részeként is hozzá lehet jutni. A Suzuki finanszírozási programja, a Preferencia Program ugyanis lehetővé teszi, hogy egy egyszeri önerő (20-50%) befizetését követően változatlan havi lízingdíjjal mellett szert tegyünk a szalonautóra, amelyet 3-5 év múlva akár egy teljesen új modellre is cserélhetünk.

További információ: https://auto.suzuki.hu/swift

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek