F1: Nagy titkok leleplezésére készül Alonso

F1: Nagy titkok leleplezésére készül Alonso

Néhány évvel ezelőtt még egészen más tervei voltak Fernando Alonsónak az életben: 2018-ban, amikor visszavonult a McLarentől, azt tervezte, hogy kiad egy életrajzi könyvet. A versenyzői pályafutás azonban nem ért véget: némi le mans-i és Dakar-ralin tett kitérő után a kétszeres Forma-1-es világbajnok az Alpine színeiben tért vissza a motorsport csúcsára.

A változások a könyvprojektet sem hagyták érintetlenül, mely így egyelőre parkolópályára került. “Néhány éve már dolgozok egy könyvön. Eredetileg azt terveztem, hogy 2018-ban, a Forma-1-ből való távozásom után adom ki. De ezt végül elhalasztottuk párszor, mert különböző kategóriákban versenyeztem, most pedig újra itt vagyok az F1-ben. Ezért erre majd akkor kerül sor, ha abbahagyom. Akkor majd elmondhatom a tapasztalataimat és a saját igazságomat a dolgokról.”

F1: Nagy titkok leleplezésére készül Alonso 1

Fernando Alonso

“Ha a könyv még akkor jönne ki, amikor versenyzek, az furcsa lenne. Előbb inkább befejezem, és majd utána mesélném el a motorversenyzésben szerzett tapasztalataimat” – mondta a spanyol Imolában.

Alonso önéletrajzi könyvéről már lehet tudni néhány dolgot. A címe Racer, azaz Versenyző lesz, és jelenlegi állás szerint 2022 szeptemberében olvashatnánk el a kötetet, benne a Renault-val közös bajnoki évekről szóló történetekkel és a viharos McLaren-belviszályról. A fenti dátum azonban biztos tolódik, hiszen Alonsónak jövő év végéig szóló szerződése van az Alpine-nal.

Forrás: Motorsport

Kép(ek) forrása: Alpine

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek