Eldurvult a családi balhé, üldözés után a saját sógora előtt büntetőfékezett

Eldurvult a családi balhé, üldözés után a saját sógora előtt büntetőfékezett

A vádirat szerint 2020 júliusában a vádlott és sógora Nyírkarászon tartózkodtak. A vádlott elhatározta, hogy beszélni fog a sógorával, aki hazafelé indult, ezért saját autójával utánament. A másik kocsiban négyen ültek.

A vádlott előzés közben, 90-100 km/h-s sebességnél ráhúzta a kormányt a sógorára, majd bevágott elé, és többször indokolatlanul fékezett. Azt sem engedte a vádlott, hogy őt megelőzzék, áttért a szemközti sávba, váltogatta a sávokat, majd végül keresztbe állt az úttesten.

Ekkor a másik autó visszafordult Nyírkarász irányába, azonban a vádlott ismét megelőzte, és további fékezésekkel veszélyeztette az abban ülők életét. Amikor a vádlott újra keresztbe állt az úttesten, a másik autó tolatva próbált menekülni, de a vádlott a lámpáit villogtatva követte, majd végül elhajtott a helyszínről.

Az ügyészség közúti veszélyeztetetés miatt emelt vádat a férfival szemben, és indítványozta, hogy a bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje a vádlottat, tiltsa el a közúti járművezetéstől, valamint pénzbüntetést is szabjon ki vele szemben.

Forrás: Ugyeszseg.hu

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek