Elektromos óriás szabadidőjárművet épít a General Motors

Egy hónap múlva családdá bővül a Hummer EV: befedik a hatalmas elektromos pickup platóját, vélhetően még egy üléssort beletesznek, hogy zárt óriásterepjáróként is megvehessük a General Motors holtából visszatért behemótját.

Elektromos óriás szabadidőjárművet épít a General Motors 1

A GMC HUMMER EV elektromos pickup

A GM haszonjárműmárkája, a GMC tavaly ősszel mutatta be a Hummer EV pickupot: egy három villanymotoros, 1000 lóerős, önvezető képességekkel rendelkező, egy feltöltéssel akár 560 kilométert menni képes szörnyet.

Amilyen lényegre törően primitív volt az ős-Hummer (végtére is eredetileg katonai járműnek készült), olyan okos és fényűző a késői névrokon. Az orr teljes szélességét beborító LED-es fényszórók, hatalmas multimédiás és vezetőtájékoztató kijelzők, az autó hasa alá is betekintő kamerarendszer, adaptív légrugózás és számos további élvonalbeli technológia teszi érdekessé és kívánatossá az autót.

Vélhetően nem kisebb piaci érdeklődés övezi majd a Hummer szabadidőjármű változatát: a modellről április harmadikán rántják le a leplet. Nyitóképünk ezt az óriást ábrázolja: a hátul elhelyezett pótkerék teljességgel célszerűtlen, de nagyon stílusos részlet, aminek semmi más célja nincs, mint hogy visszautaljon az eredeti Hummer modellcsaládra, amely szintén itt hordta pótkerekét.

Forrás: GMC Hummer

Teljes cikk a forrás oldalon

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss Hírek